A Secret Weapon For سئو تکنیکال
A Secret Weapon For سئو تکنیکال
Blog Article
در سالیان ابتدایی رقابت گوگل و یاهو و بینگ و دیگر موتور جستجوها چندین الگوریتم ساده وجود داشت اما به مرور الگوریتم ها تکمیل و پیچیده تر شدند و برای راحتی کاربران و رسیدن به نتایج دقیق و معتبر تغییرات زیادی داشتند،و ما بیشتر در باره الگوریتم های گوگل صحبت میکنیم، الگوریتم های گوگل مجموعه از دستورالعمل ها و قانون های وضع شده توسط گوگل هستند که دائما در حال بهبود و تغییر هستند و مهمترین هدف از بروزرسانی و بهبود آنها ارائه بهترین نتایج جستجو به کاربران وب است.
برای هر سایتی که به دنبال افزایش ترافیک ارگانیک است، بهینه سازی سئو تکنیکال امری ضروریست. حتی اگر سایت شما محتوای استاندارد و با کیفیتی داشته باشد ولی از لحاظ سئو فنی دچار مشکل باشد، دریافت رتبهی بالا در نتایج گوگل سخت یا ناممکن خواهد بود.
رباتهای موتورهای جستجو با مشاهده این آرا، به وبسایت شما توجه بیشتری میکنند و از این طریق، پیج اتوریتی یا اعتبار صفحه شما افزایش پیدا میکند.
مشاوره رایگان سئو نمونه کار سئو آیا سایت من به آنالیز سئو نیاز دارد >
پیش از توضیح درباره جزئیات بهینهسازی در هر بخش از سئو فنی، این نکات اصولی اولیه را مرور میکنیم.
و راه سوم که به عقیده ما بهترین راه است، این است که سئو سایت خود را به یک تیم سئو (یا خودتان تیم سئو استخدام کنید یا از یک آژانس دیجیتال مارکتینگ مانند وبرمز کمک بگیرید.
پنهان سازی یکی از حربههای سئو کلاه سیاه و قدیمی سئو است.
افزایش بازدید : قرار گرفتن در رتبههای بالاتر، به معنی دیده شدن بیشتر توسط کاربران است و در نتیجه، ترافیک ورودی وبسایت شما افزایش خواهد یافت.
این الگوریتمها بر روی سرعت بارگذاری سایت، طراحی واکنشگرا و تجربه کاربری کلی تمرکز دارند.
سئو تکنیکال، تنها تخصصیه که ریالی آموزش میبینی و درآمدت میتونه فارغ از سبک و سیاق و رنگ و زبان سایت دلاری باشه.
متخصصان سئو وبرمز با در نظر گرفتن رقبا و حوزه کاری شما، کلمات کلیدی مناسب و پربازدید را برای وبسایتتان انتخاب مینمایند.
سرعت بارگذاری صفحات باید بالا باشد. کاربران در عصر حاضر به طور معمول صبر زیادی ندارند و نمیخواهند مدت زیادی منتظر باز شدن یک صفحه بمانند. مطالعهای در سال ۲۰۱۶ نشان میدهد که ۵۳ درصد از کاربران وبسایتها در موبایل، صفحاتی با سرعت آموزش سئو تکنیکال سایت بارگذاری بیشتر از ۳ ثانیه را ترک میکنند.
باز کردن صفحههایی که در واقع وجود ندارند، میتواند کاربران را ناراحت یا خشمگین کند. اگر لینکی خراب یا ناموجود در سایت شما وجود داشته باشد، افراد خطای ۴۰۴ دریافت میکنند.
این تگ به رباتهای گوگل میگوید که صفحه را ایندکس نکرده و در واقع در صفحه نتایج گوگل به کاربران نمایش ندهد. در نتیجه صفحه همچنان در سایت شما برای کاربران در دسترس است، اما ترافیک ارگانیکی برایتان نخواهد داشت.